Nieuws

Feyenoord Museum geopend tijdens Museumnacht

on

Het Feyenoord Museum is ook dit jaar geopend tijdens de Rotterdamse Museumnacht, die plaats vindt op zaterdag 9 maart aanstaande. Tijdens de Museumnacht is het tevens mogelijk om een rondleiding door De Kuip te volgen, waarbij speciale aandacht is voor de passie van de supporters. Om die reden hangen er tijdens de Museumnacht verschillende megadoeken in De Kuip met daarop echte Rotterdamse iconen zoals de Euromast en de Erasmusbrug.

De Kuip wordt tijdens de Museumnacht fraai verlicht, waardoor een rondleiding tijdens deze nacht een unieke ervaring wordt. Een gids leidt de bezoekers langs vele bijzondere plekken in het stadion, waarbij bijzondere aandacht is voor de megadoeken. Deelnemers aan een rondleiding tijdens de Museumnacht maken kans op twee kaarten voor een wedstrijd van Feyenoord.
Tijdens de Museumnacht is De Kuip Eten en Drinken eveneens geopend. Voorafgaand aan de nacht wordt hier een speciaal Museumnacht-3-gangen-menu geserveerd voor slechts € 22,50 excl. drankjes (let op: tot 20.00 uur). Reserveren is noodzakelijk via 010-2926822.
Bij de balie van Feyenoord Rondleidingen & De Kuip zijn tot en met vrijdag 8 maart Museumnacht buttons, die gelden als toegangsbewijs, in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 14,00 per stuk. Met CJP of met een Rotterdampas kost een button € 12,00. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 7,50. Tijdens de Museumnacht op zaterdag 9 maart kost een button € 17,50 (Kinderen t/m 12 jaar: € 7,50).

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login