Nieuws

‘Feyenoord moet ‘ja’ of ‘nee’ zeggen tegen plannen nieuw stadion’

on

Het Algemeen Dagblad heeft weer eens een artikel geweid aan Feyenoord-City en het nieuw te bouwen stadion. Volgens de krant moet Feyenoord op heel korte termijn ‘ja’ of ‘nee’ zeggen tegen de plannen voor het nieuw te bouwen stadion. Het geduld van de gemeente zou op zijn. Voor Feyenoord zou het geen optie zijn om het besluit door te schuiven.

Volgens de laatste plannen moet er langs de Nieuwe Maas een woonwijk uit de grond gestampt worden met minstens 3700 huizen en een nieuw stadion voor Feyenoord met 63.000 plaatsen. Wethouder Van Gils noemt een nieuw stadion ‘heel belangrijk’, maar niet noodzakelijk. ,,Met of zonder stadion, dit gebied gaat ontwikkeld worden.’’ Aldus de wethouder in AD.

Van Gils is duidelijk ineen vraaggesprek met de Rotterdamse krant: ,,Ik heb al vaker gezegd: het geduld van de gemeente is hard aan het opraken’’

De woordvoerder van Feyenoord, Raymond Salomon, laat weten dat eind deze week, uiterlijk begin volgende week een besluit zal worden genomen of Feyenoord doorgaat met de plannen voor een nieuw stadion. ,,Dat moet.’’

Voor morgenavond staat er een bijeenkomst gepland tussen de directie van Feyenoord met de Vrienden van Feyenoord. Salomon kan niet vertellen of deze bijeenkomst over het nieuwe stadion zal gaan.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login