Nieuws

Feyenoord mist spits: “We zijn niet beter dan vorig jaar, wel anders”

on

Feyenoord-trainer Fred Rutten kijkt met gemengde gevoelens terug op de transferperiode in Rotterdam. Enerzijds is hij blij met de zeven nieuwkomers na het vertrek van een groot aantal sterkhouders. Anderzijds had Rutten graag een nieuwe spits zien komen.

Op de vraag of zijn huidige groep beter is dan vorig jaar, antwoordde de Feyenoord-trainer: “Niet beter, anders. Het blijft jammer dat we er niet in zijn geslaagd ons speerpunt te halen. Ik noem het een speerpunt. Als dat was gelukt, waren we helemaal compleet geweest. Maar goed, ik denk dat de club er alles aan heeft gedaan en als het dan niet lukt, kun je niemand wat verwijten.”

Statistisch blijkt Rutten al over een goede spits te beschikken in de persoon van Mitchell Te Vrede. “Mitchell doet het tot dusver prima. Die jongen is echt in ontwikkeling, heel positief, alleen is dat wel iets anders dan er al zijn. Zo is het met meer spelers. Ik heb een aantal jongens die grote spelers kunnen worden. Maar kunnen worden, zegt het al. Alles heeft tijd nodig, we zijn er nog lang niet. Dat is het verschil tussen verleden en toekomst”, aldus Rutten in Voetbal International.

Bron: Soccernews.nl

IMG_7823.PNG

You must be logged in to post a comment Login