Feyenoordinbeeld

FEYENOORD MET VERMEER OP EERSTE TRAINING VAN 2017

on

Feyenoord is maandagmiddag onder grote publieke belangstelling begonnen aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Het meest opvallende gezicht op de eerste training van het nieuwe jaar was dat van Kenneth Vermeer, die zijn rentree maakte op het trainingsveld.

.

Vermeer raakte begin juli zwaar geblesseerd aan zijn achillespees en werkte de afgelopen maanden in Antwerpen aan zijn herstel. Maandagmiddag werkte hij samen met keeperstrainer Khalid Benlahsen en collega-keepers Brad Jones, Pär Hansson en Justin Bijlow diverse oefenvormen af.

.

Die oefeningen werden gadegeslagen door tientallen toeschouwers, die daarvoor niet alleen de kou maar ook een fikse regenbui moesten trotseren. Onder hen waren veel kinderen, die deze week nog kerstvakantie vieren en daarom van de gelegenheid gebruik maakten om hun idolen in actie te zien. Zij zagen hoe trainer Giovanni van Bronckhorst de veldspelers onder meer diverse loopoefeningen en pass-trapvormen liet afwerken.

.

De oplettende supporters constateerden dat onder de in totaal 29 spelers zich drie talenten van Feyenoord Onder 19 bevonden: Mats Knoester, Dylan Vente en Tyrell Malacia. Zij reizen dinsdag (morgen) eveneens mee naar Marbella, waar Feyenoord tot en met zondag 8 januari verblijft voor een trainingskamp.

.

Karim El Ahmadi behoort niet tot het gezelschap dat afreist naar Spanje. De 31-jarige middenvelder bereidt zich momenteel met de nationale ploeg van Marokko voor op het toernooi om de Afrika Cup, dat vanaf 14 januari wordt gehouden in Gabon. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login