Feyenoordinbeeld

Feyenoord met twintig spelers naar Turkije

on

Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst heeft twintig spelers geselecteerd voor de uitwedstrijd tegen Fenerbahçe van aanstaande donderdag. De selectie en staf meldden zich woensdagochtend op Rotterdam/The Hage Airport en vertrekken daarvandaan naar Istanbul.Na aankomst op Turkse grond werkt Feyenoord later op de dag de afsluitende training af in de aanloop naar het Europa League-duel. De training vindt plaats in het Şükrü Saracoğlustadion, de thuishaven van het Fenerbahçe van trainer Dick Advocaat.

.

De selectie van Feyenoord wordt achterna gereisd door bijna vierhonderd supporters. In totaal 386 Feyenoorders kochten de afgelopen weken via de club een kaartje voor het Europese uitduel en zullen de ploeg vanuit het bezoekersvak in het stadion ondersteunen.

.

Volg Feyenoord op weg naar en in Istanbul

Via de officiële social media kanalen van Feyenoord zal uitgebreid verslag worden gedaan van de reis van de selectie naar Istanbul en de voorbereiding aldaar op de wedstrijd tegen Fenerbahçe. Mis niets en volg alle updates op Twitter, Instagram en Facebook. De hashtag van de wedstrijd in de Europa League is #FENFEY.

.

De selectie van Feyenoord voor de uitwedstrijd tegen Fenerbahçe ziet er als volgt uit:

.

2. Rick Karsdorp

4. Terence Kongolo

5. Marko Vejinovic

6. Jan-Arie van der Heijden

7. Dirk Kuyt

8. Karim El Ahmadi

9. Nicolai Jørgensen

10. Tonny Vilhena

14. Bilal Basaçikoglu

15. Lucas Woudenberg

18. Miquel Nelom

19. Steven Berghuis

20. Renato Tapia

22. Justin Bijlow

25. Brad Jones

26. Bart Nieuwkoop

28. Jens Toornstra

29. Michiel Kramer

30. Pär Hansson

33. Eric Botteghin

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login