Feyenoordinbeeld

FEYENOORD MET JARIGE VILHENA GEARRIVEERD IN MARBELLA

on

De selectie van Feyenoord is dinsdag op schema omstreeks 10 uur ’s ochtends geland op de luchthaven van Málaga. Daarvandaan werd koers gezet richting Marbella, waar dinsdagmiddag de eerste training wordt afgewerkt tijdens het trainingskamp van deze week.

.

Tonny Vilhena mocht voor vertrek de felicitaties in ontvangst nemen van zijn ploeggenoten en de staf. De middenvelder viert dinsdag zijn 22ste verjaardag.

.

Feyenoord deelde het vliegtuig dinsdagochtend met de selectie van N.E.C., de club die deze week eveneens een trainingskamp in Marbella heeft belegd. Voor keeper Brad Jones en verdediger Lucas Woudenberg was de reis zodoende een mooie gelegenheid om bij te praten met oude bekenden. Beide spelers kwamen tijdens het seizoen 2015-2016 uit voor de club uit Nijmegen.

.

Feyenoord treft in Marbella uitstekende weersomstandigheden. Bij aankomst in de Spaanse kustplaats was het droog en schommelde het kwik rond de 17 graden Celsius. Ook voor de komende dagen zijn de vooruitzichten prima.

.

De selectie van Giovanni van Bronckhorst meldt zich dinsdagmiddag op het Marbella Football Center voor de eerste (besloten) training tijdens de korte week in Spanje.

.

Volg Feyenoord in Spanje

Feyenoord op de voet volgen in Marbella? Op de officiële kanalen van de club op Twitter, Instagram, Facebook en Snapchat (feyenoord_snap) verschijnen dagelijks foto’s, filmpjes en andere updates vanaf het trainingskamp.

.

Bron: Feyenoord.nl

Foto’s: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login