Nieuws

Feyenoord met 26 spelers naar Marbella

on

Feyenoord vertrekt maandagmiddag met 26 spelers vanaf Rotterdam/The Hague Airport richting Zuid-Spanje, waar het team zich tot en met zaterdag voorbereidt op de tweede helft van het seizoen. De volledige selectie die hoofdcoach Dick Advocaat meeneemt naar Marbella vind je hieronder.

Advocaat neemt Ramon Hendriks en Denzel Hall van Feyenoord Onder 19 mee naar Marbella. Voor de twee verdedigers is het hun eerste winterse trainingskamp met de eerste selectie. Yassin Ayoub en Liam Kelly maken geen deel uit van de selectie. Zij krijgen de ruimte om zich te oriënteren op een andere club waar ze meer kans hebben op speeltijd. 

Twee openbare trainingen
Twee van de oefensessies die Feyenoord deze week afwerkt in Marbella zijn openbaar. Donderdagochtend (start 10:45 uur) en vrijdagmiddag (start 17:15 uur) zijn supporters welkom op het Marbella Football Center, net als de afgelopen jaren de trainingslocatie van Feyenoord.

Volg Feyenoord in Marbella
Via de officiële clubkanalen blijf je deze week volledig op de hoogte van het verblijf van Feyenoord in Marbella. Mis niets via TwitterInstagram & Instagram Stories en via het liveblog op Feyenoord.nl, waar dagelijks met actuele updates verslag gedaan wordt van het trainingskamp.

Hieronder de selectie voor het trainingskamp in Marbella.

Selectie:

Keepers
1. Kenneth Vermeer
21. Nick Marsman
22. Justin Bijlow
31. Elber Evora

Verdedigers
3. Sven van Beek
4. Marcos Senesi
5. Ridgeciano Haps
6. Jan-Arie van der Heijden
14. George Johnston
15. Tyrell Malacia
27. Rick Karsdorp
32. Edgar Ié
33. Eric Botteghin
38. Lutsharel Geertruida
43. Ramon Hendriks
44. Denzel Hall

Middenvelders
19. Leroy Fer
20. Renato Tapia
23. Orkun Kökcü 
28. Jens Toornstra
35. Wouter Burger

Aanvallers
7. Luciano Narsingh
9. Nicolai Jørgensen
10. Steven Berghuis
11. Sam Larsson
17. Luis Sinisterra

Bron: FEYENOORD.nl

You must be logged in to post a comment Login