Nieuws

Feyenoord met 22 spelers naar Duitsland

on

Feyenoord is onderweg naar Duisburg voor de start van het trainingskamp in Duitsland. Er stapten vrijdag 22 spelers in twee bussen – om de onderlinge afstand te kunnen waarborgen – naar de oosterburen. De volledige selectie vind je in dit bericht.

Tijdens de trainingsweek in Duitsland strijdt Feyenoord om de Cup of Traditions (zaterdag 22 augustus in Duisburg) en de Helden Cup (dinsdag 25 en vrijdag 28 augustus in Kufstein, net over de grens in Oostenrijk). 

Hoofdcoach Dick Advocaat heeft de komende week de beschikking over 22 selectiespelers, onder wie ook Steven Berghuis. De aanvoerder sloot afgelopen week aan bij de groepstraining en maakt onderdeel uit van de selectie voor het trainingskamp. Hetzelfde geldt voor Tyrell Malacia en Luis Sinisterra, die op hun beurt nog wel herstellende zijn van blessures.

Selectie trainingskamp 22-29 augustus
1. Justin Bijlow
2. Bart Nieuwkoop
4. Marcos Senesi
5. Ridgeciano Haps
6. Mark Diemers
7. Luciano Narsingh
8. Leroy Fer
9. Nicolai Jørgensen
10. Steven Berghuis
11. Bryan Linssen
14. George Johnston
15. Tyrell Malacia
17. Luis Sinisterra
19. Róbert Bozeník
21. Nick Marsman
22. Lutsharel Geertruida
23. Orkun Kökcü
27. Christian Conteh
28. Jens Toornstra
30. Ramón ten Hove
33. Eric Botteghin
35. Wouter Burger

Volg #PreSeasonTour op de voet
Behalve de Cup of Traditions is ook de Helden Cup niet toegankelijk voor supporters. De wedstrijden van Feyenoord in beide toernooien worden live uitgezonden op FOX Sports, zodat supporters de duels toch vanuit Nederland kunnen volgen. Uiteraard doet Feyenoord ook via haar eigen online kanalen uitgebreid verslag van de toernooien en het trainingskamp.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login