Nieuws

‘Feyenoord meldt zich na weekend in Brussel voor Armenteros’

on

Feyenoord doet een serieuze poging de aanval te versterken met Samuel Armenteros. Volgens De Telegraaf onderzoekt technisch directeur Martin van Geel samen met zaakwaarnemer Sören Lerby alle mogelijkheden om de 23-jarige Zweedse aanvaller los te weken bij Anderlecht. Armenteros maakte een half jaar geleden de overstap van Heracles Almelo naar Brussel.

Het dagblad maakt zaterdag melding van eerdere contacten tussen Van Geel en Lerby. De sportbestuurder van Feyenoord meldt zich naar verluidt na het weekeinde bij zijn collega Herman Van Holsbeeck van Anderlecht om over een verhuur met optie tot koop te praten. Het salaris zou in principe geen obstakel moeten vormen.

Armenteros stond tussen 2009 en 2012 bij Heracles onder contract. In het tenue van het Anderlecht van John van den Brom kwam hij niet verder dan slechts 84 speelminuten in vijf schamele optredens. Bij Feyenoord moet hij de aanval van nieuwe impulsen voorzien. Centraal voorin heeft Ronald Koeman alleen Graziano Pellé en de jonge en onervaren Mitchell Te Vrede tot zijn beschikking.

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login