Nieuws

Feyenoord – Manchester City compleet UITVERKOCHT

on

Feyenoord – Manchester City is uitverkocht. De ongeveer 750 extra kaarten die de club ter beschikking kreeg werden woensdagavond binnen een uur verkocht, wat betekent dat het team van trainer Giovanni van Bronckhorst bij de start van de Champions League kan rekenen op de maximale steun van het legioen.

Afgelopen zaterdag al werden de laatste passe-partouts voor de drie Europese thuisduels in de groepsfase verkocht. Vervolgens kwamen er zo’n 750 kaarten extra beschikbaar voor de thuiswedstrijd tegen Manchester City, omdat de UEFA niet alle voor hen beschikbare kaarten had afgenomen. Dat deze inmiddels ook zijn verkocht, betekent dat er via de club geen kaarten meer verkrijgbaar zijn voor het duel dat op woensdag 13 september wordt gespeeld in De Kuip.

Speelschema

Feyenoord begint de Champions League op woensdag 13 september met een thuiswedstrijd tegen Manchester City. Op dinsdag 17 oktober komt Shakhtar Donetsk naar De Kuip, op woensdag 6 december gevolgd door SSC Napoli. Alle wedstrijden beginnen om 20:45 uur. Hier lees je meer over het speelschema.

Nog geen lid?

Wil jij bij het volgende kaartverkoopmoment voor thuiswedstrijden ook voorrang? Word dan lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar).

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login