Nieuws

FEYENOORD MAGAZINE VERSCHIJNT LATER

on

De laatste editie van Feyenoord Magazine van dit seizoen valt volgende week op de mat bij alle leden van Het Legioen. Het blad verschijnt later dan aanvankelijk gepland. Dit omdat de kleine attentie die de supporters bij het magazine zouden ontvangen van Feyenoord niet op tijd konden worden geleverd door een externe leverancier.

.
Het juni-nummer is een extra dikke kampioensspecial, waarin in woord en beeld uitgebreid wordt teruggeblikt op het behalen van de landstitel. Zo lees je alles over de droomdagen van Dirk Kuyt, vertellen bekende Feyenoord-supporters hoe zij het kampioenschap beleefden, gaat technisch directeur Martin van Geel in op het proces richting de landstitel en komen de mooiste foto’s van het zinderende feest in De Kuip en de huldiging op de Coolsingel nog eens voorbij.

.

Feyenoord Jaaroverzicht

Deze maand verschijnt ook het officiële Feyenoord Jaaroverzicht, waarin de lezer nog een keer wordt meegenomen in het onvergetelijke seizoen 2016-2017. Supporters die het jaaroverzicht na de kampioenswedstrijd hebben besteld, krijgen ‘m thuis gestuurd. Het jaaroverzicht zal ook worden aangeboden in de Feyenoord Fanshop. Vanaf wanneer het blad verkrijgbaar is, wordt zodra bekend via de officiële clubkanalen gecommuniceerd.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login