Nieuws

FEYENOORD MAGAZINE IN TEKEN VAN CHAMPIONS LEAGUE

on

Leden van Het Legioen ontvangen deze week het nieuwe Feyenoord Magazine in hun brievenbus. Het tweede nummer van dit seizoen staat grotendeels in het teken van de terugkeer van Feyenoord op het hoogste Europese podium: de Champions League.

Vier pagina’s dikker

In het nieuwe magazine, dat vier pagina’s dikker is dan voorheen, kom je alles te weten over de aanstaande Champions League-campagne. Zo worden tegenstanders Manchester City, SSC Napoli en Shakhtar Donetsk onder de loep genomen, vertelt Tonny Vilhena over de kansen van Feyenoord op het miljoenenbal en spreken drie kenners over de omschakeling tussen spelen in de Eredivisie en de Champions League, waarmee het team van Giovanni van Bronckhorst te maken krijgt. Ook wordt aandacht besteed aan alle aanpassingen die in De Kuip moeten worden gedaan voor de organisatie van de thuisduels.

Julio Ricardo Cruz

Daarnaast is er veel ruimte voor verhalen over eerdere Champions League-deelnames. Oud-spits Julio Ricardo Cruz blikt in een exclusief interview uitgebreid terug op onder meer de thuiszeges op Juventus (2-0) en Olympique Marseille (3-0). ‘Dat was misschien wel mijn beste wedstrijd ooit voor Feyenoord,’ zegt Cruz over het duel met de Fransen. ‘Die Champions League-wedstrijden blijven een prachtige herinnering. Laten we hopen dat Feyenoord dit seizoen weer iets kan laten zien in de Champions League.’

Herinneringen

Verder komt onder meer Jean-Paul van Gastel aan het woord. In gesprek met clubambassadeur Gerard Meijer haalt de huidige assistent-trainer herinneringen op aan de Champions League-duels die hij zelf speelde en beschouwt hij de kansen van het huidige Feyenoord. ‘Als het publiek erachter staat en de ploeg is die dag echt goed, dan kunnen we van elke tegenstander winnen. Daar ben ik van overtuigd,’ zegt Van Gastel.

Dit en nog veel meer lees je in de nieuwe editie van Feyenoord Magazine, die deze week op de mat valt bij alle leden van Het Legioen en los verkrijgbaar is in de winkel voor € 3,99. Ook elf keer per jaar Feyenoord Magazine ontvangen? Sluit je dan aan bij Het Legioen via www.hetlegioen.nl. 

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login