Nieuws

Feyenoord maakt door zorgen spelers bliksembezoek van trip naar Kiev

on

Feyenoord wil niet langer dan nodig is in Oekraïne blijven. De ploeg van Fred Rutten speelt donderdag in Kiev tegen Zorya Luhansk en hoewel het in de stad veilig schijnt te zijn, hebben veel spelers geen goed gevoel bij de trip. De leiding van Feyenoord heeft daarom besloten om een bliksembezoek te maken van de reis naar Oost-Europa, zo meldt De Telegraaf.

Volgens de krant zal de selectie van Feyenoord pas woensdagmiddag om drie uur ’s middags de lucht in gaan en vliegt de groep donderdagavond direct na het duel met Zorya weer naar Nederland. Rutten traint woensdagochtend nog in Rotterdam, in plaats van woensdagavond in het Valeri Lobanovski-stadion. Feyenoord zal met het nieuwe reisschema ongeveer 36 uur van huis zijn.

Algemeen directeur Eric Gudde van Feyenoord reist deze dinsdag al naar Oost-Europa, om zelf een kijkje te nemen. Gudde gaat samen met onder anderen teammanager Bas van Noortwijk het hotel en het stadion bezoeken. De sportbestuurder liet maandag weten dat Feyenoord het zekere voor het onzekere neemt.

Bron; voetbalzone.nl

IMG_7856.PNG

You must be logged in to post a comment Login