Nieuws

Feyenoord maakt De Kuip ‘Champions League-proof’

on

Bij Feyenoord wordt de komende dagen hard gewerkt om het stadion ‘Çhampions League-proof’ te krijgen. Dit betekent dat naast alle uitingen die de Europese voetbalbond UEFA verplicht op te hangen er ook weer palen met netten worden geplaatst.

Feyenoord speelt woensdag 13 september het Champions League-duel met Manchester City. Net als vorig seizoen heeft de leiding van de club zelf besloten tijdens Europese wedstrijden het veld grotendeels te omringen met netten. Dit om te voorkomen dat er vuurwerk en andere voorwerpen op het veld worden gegooid. Feyenoord neemt deze maatregel, omdat het nog altijd een voorwaardelijke straf boven het hoofd heeft hangen naar aanleiding van eerdere incidenten.

In vergelijking met vorig seizoen kunnen dit keer wel toeschouwers plaatsnemen op de parterre-tribunes. Alleen vak Z blijft leeg, omdat daar in verband met de tv-registratie geen netten hangen.

Feyenoord-Manchester City wordt aanstaande woensdag om 20.45 uur gespeeld. Het duel is uiteraard ook live te volgen op Radio Rijnmond.

Bron: Rijnmond.nl

Foto: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login