Nieuws

‘Feyenoord loopt mogelijk geld mis door ‘Vormconstructie’ bij transfer Vlaar’

on

Ron Vlaar kan mogelijk een nieuwe droomtransfer maken. Nadat hij drie jaar geleden al als een kind zo blij was met zijn overstap naar de Premier League, kan hij nu binnen de Engelse competitie een stap omhoog. Liverpool wil de mandekker overnemen van Aston Villa, zo weet The Daily Star.

Behalve Vlaar, die in Birmingham een aflopend contract heeft, moet ook Fabian Delph de overstap maken naar Anfield Road. Voor het duo wil Liverpool zo’n dertig miljoen euro neerleggen. Door deze geopperde combinatieconstructie is het nog onduidelijk of Feyenoord wel geld zal krijgen voor in 2012 eventueel opgestelde clausules. Eerder dit jaar probeerde Swansea City via deze constructie namelijk FC Utrecht een oor aan te naaien, toen Michel Vorm samen met Ben Davies de overstap maakte naar Tottenham Hotspur en Gylfi Sigurdsson ook nog eens de tegenovergestelde route bewandelde.

Liverpool is overigens niet als enige in de markt voor de 29-jarige Oranje-international. Ook Arsenal zou vergaande interesse hebben in Vlaar.

Bron: Soccernews.nl

IMG_6971.PNG

You must be logged in to post a comment Login