Feyenoord loopt meer schade op in Klassieker: ‘Bij het draaien hoorde ik knak’

De 2-1 nederlaag tegen Ajax was zondag niet de enige tegenslag die Feyenoord te verwerken kreeg in de Klassieker. Zowel Nicolai Jörgensen als Rick Karsdorp moest worden gewisseld. Vooral de blessure van de rechtsback ziet er slecht uit..

Karsdorp verliet op krukken het stadion. Op de vraag van FOX Sports hoe het gaat, is het antwoord van de rechtsback negatief. “Slecht, bij het draaien hoorde ik ‘knak’. Buitenband.” Karsdorp bleef in Amsterdam in de rust in de kleedkamer achter. Hij werd vervangen door Renato Tapia, waardoor Bart Nieuwkoop als rechtsback ging spelen.

.

Jörgensen hield het slechts elf minuten vol tegen Ajax, waarna hij zich moest laten vervangen door doelpuntenmaker Michiel Kramer. De Deen heeft een hamstringblessure opgelopen. Onderzoek moet maandag uitwijzen hoe groot de schade is, meldt RTV Rijnmond.

.

Feyenoord ging met 2-1 onderuit door goals van Lasse Schöne en David Neres. De Rotterdammers hebben nog wel een voorsprong van drie punten op de aartsrivaal.