Nieuws

‘Feyenoord lijkt voorlopig te kiezen voor een technisch hart’

on

Feyenoord gaat voorlopig geen opvolger van technisch directeur Martin van Geel aanstellen, verwacht het Algemeen Dagblad. Het aanstaande vertrek van de TD, per 1 juli, wordt mogelijk opgevangen door middel van een ’technisch hart-constructie’.

In dat geval gaat hoofdtrainer Jaap Stam samen met een groep voetbalmensen en een aantal ‘zakelijk geslaagde personen’ het technisch beleid vormgeven. Het Algemeen Dagblad noemt de namen van Dirk Kuyt, oud-verdediger en RvC-lid Sjaak Troost en hoofd jeugdopleidingen Stanley Brard. Ook Henk van Ginkel, de zaakwaarnemer van Stam, lijkt een kandidaat te zijn. De afzwaaiende Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie zullen zich in elk geval niet mengen in dit gezelschap.

Van Geel maakte eind maart bekend dat hij na het seizoen gaat vertrekken uit De Kuip. Feyenoord is sindsdien bezig met het zoeken naar een opvolger, maar heeft nog weinig succes geboekt. Joris Mathijsen (Willem II) en Jordy Zuidam (FC Utrecht) waren in beeld, maar blijven bij hun huidige werkgever. Ook de namen van Ferry de Haan (Excelsior) en Jordi Cruijff (Chongqing Dangdai Lifan) passeerden de revue. Cruijff lijkt sowieso onhaalbaar: het salaris dat hij in China opstrijkt, kan Feyenoord volgens het AD niet bekostigen.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login