Nieuws

Feyenoord lijkt rekening te houden met vertrek Te Vrede en wil Havenaar aantrekken

on

Feyenoord lijkt rekening te moeten houden met een vertrek van Mitchell te Vrede. De spits heeft geen basisplaats in Rotterdam, staat open voor een transfer en is zeer gewild.

Te Vrede begon na het vertrek van Graziano Pellè het seizoen als basisspeler in De Kuip, maar Colin Kazim-Richards speelde hem uit de basis. De spits is veroordeeld tot een plek op de bank en hoewel Fred Rutten niet wil meewerken, aast hij op een vertrek.

Martijn Krabbendam van Voetbal International meldt maandagavond dat er veel interesse is voor Te Vrede, uit zowel binnen- als buitenland. Feyenoord gaat alleen akkoord als er een goed bod komt. Te Vrede, dit seizoen goed voor vijf competitietreffers, is niet te huur.

Als de pinchhitter inderdaad vertrekt in januari, dan valt Rutten mogelijk terug op een oude bekende. Mike Havenaar is in beeld als alternatief. De lange aanvaller uit Japan is sinds vorige maand transfervrij, nadat zijn contract bij het Spaanse Córdoba werd ontbonden. Rutten werkte bij Vitesse al samen met Havenaar.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7855.PNG

You must be logged in to post a comment Login