Nieuws

‘Feyenoord lijkt definitief een streep door naam Guidetti te kunnen zetten’ 

on

Het lijkt er sterk op dat Feyenoord definitief een streep kan zetten door de naam van John Guidetti. De Rotterdammers hoopten de Zweed te verleiden om terug te keren naar De Kuip, maar Guidetti lijkt voor Portugese interesse te zwichten.

De Portugese sportkrant Diário Record maakt namelijk melding van het feit dat Guidetti, momenteel spelend voor het Schotse Celtic, staat te popelen om naar Sporting CP te verkassen. In de kleedkamer van zijn huidige werkgever – Guidetti wordt gehuurd van Manchester City – heeft de spits volgens de krant al meermaals laten blijken dat hij in zijn nopjes is met de Portugese interesse.

Guidetti trad overigens niet in detail over de naderende transfer. Feyenoord deed Guidetti naar verluidt een voorstel van circa een miljoen euro, maar bij buitenlandse clubs kan hij een veelvoud van dat bedrag verdienen. Ook bij Sporting wacht een riant salaris en een mooie tekenbonus. Afgelopen zondag werd al duidelijk dat het management van Guidetti bezig was met een financieel betere deal.

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login