Nieuws

FEYENOORD LEGT TRANSFERVRIJE AYOUB VAST

on

Feyenoord heeft de transfervrije Yassin Ayoub al binnen voor komend seizoen. De 23-jarige middenvelder van FC Utrecht is medisch gekeurd door de regerend landskampioen en tekent eerdaags een meerjarig contract in de Kuip.

Feyenoord acht de kans groot dat komende zomer Karim El Ahmadi en/of Tonny Vilhena de club verlaten. Met het vastleggen van Ayoub speelt technisch directeur Martin van Geel alvast in op die situatie. Voor FC Utrecht levert de transfer overigens niets op. Ayoub, die alle pogingen van de club om hem te laten bijtekenen afwimpelde, is immers transfervrij. De kandidaat international voor het Marokkaanse elftal maakt het seizoen wel gewoon af in de Galgenwaard. Saillant detail: Feyenoord hengelt hem een week voor het onderlinge treffen tussen Feyenoord en FC Utrecht binnen.

De komst van de linksbenige Ayoub past in de transferfilosofie van Martin van Geel, die het vrijwel altijd zoekt in spelers in de eredivisie. Ayoub gaf in het verleden al vaker aan dat hij graag naar Feyenoord wilde, de club waar zijn vriend Sofyan Amrabat afgelopen zomer ook voor koos.

FC Utrecht heeft Mustafa Saymak van PEC Zwolle, komende zomer ook transfervrij, op het oog als opvolger.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login