Nieuws

Feyenoord, Lee Towers en RPhO: #ReadyTogether

on

Feyenoord en het Rotterdams Philharmonisch Orkest hebben de handen wederom ineengeslagen. Na de gezamenlijke en succesvolle ‘Ready To Play’-campagne in september brengen beide Rotterdamse iconen aan het einde van een bizar en voor veel mensen moeilijk jaar opnieuw de voetbal- en klassieke muziekwereld samen in een bijzondere productie, met daarin dit keer een hoofdrol voor zanger Lee Towers. 

Het legendarische nummer ‘You’ll Never Walk Alone’ is voor deze gelegenheid in een nieuw, klassiek jasje gestoken. De originele versie van dit nummer speelde al eerder dit jaar een bijzondere rol, toen meer dan 180 radiostations in Nederland dit tegelijkertijd afspeelden om iedereen een hart onder de riem te steken in deze coronacrisis. 

#ReadyTogether
Het Rotterdams Philharmonisch Orkest en Feyenoord spelen al maanden niet voor hun publiek en supporters. Het gemis daarvan is groot, terwijl ook de naderende feestdagen in een andere sfeer dan gewoonlijk zullen worden beleefd. Juist daarom bundelen het orkest en de club uit Rotterdam hun krachten opnieuw, met als thema: ‘Ready Together’, op weg naar een hopelijk beter 2021.

Feyenoord-familie
In de video wordt eenzaamheid tijdens de feestdagen en donkere decemberdagen gesymboliseerd, maar ook overwonnen door de combinatie van de klanken van muziek, de magie van De Kuip en de kracht van ‘de Feyenoord-familie’. Ook in tijden waarin familieleden elkaar niet kunnen bezoeken staan supporters er niet alleen voor: ‘You’ll Never Walk Alone’.

De video is vanaf nu hieronder en op de officiële kanalen van Feyenoord en het Rotterdams Philharmonisch Orkest te bekijken.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply