Nieuws

Feyenoord lanceert vernieuwde Ticket Exchange

on

De Feyenoord Ticket Exchange is terug online. De secundaire markt wordt hiermee volledig geïntegreerd in de officiële Ticketshop van Feyenoord en is de enige officiële ticketmarktplaats van Feyenoord. Hier kunnen seizoenkaarthouders en dagkaartkopers die niet in de gelegenheid zijn om een thuiswedstrijd te bezoeken met ingang van vandaag (maandag 3 oktober) hun plek doorverkopen aan een mede-supporter.

Verkopers van de seizoenkaartplek ontvangen 1/17de van de seizoenkaartprijs. De traditionele openingswedstrijd, een van de achttien wedstrijden in de seizoenkaart, wordt niet meegerekend. Verkopers van een dagkaart ontvangen de prijs die is betaald voor de dagkaart.

De Feyenoord Ticket Exchange biedt de mogelijkheid om tickets te kopen voor vakken die normaliter niet in de losse verkoop verkrijgbaar zijn, zoals bijvoorbeeld de vakken op de Gerard Meijer Tribune. Ook krijgen supporters op deze manier alsnog een kans om een al uitverkochte wedstrijd te bezoeken.
 

Wie via de Ticket Exchange een kaart koopt, betaalt hiervoor een eerlijke prijs en ontvangt een gevalideerde kaart waarmee toegang tot het stadion gegarandeerd is. De koop en verkoop van de seizoenkaartplek of dagkaart vindt plaats in een beveiligde en betrouwbare online omgeving.

De Feyenoord Ticket Exchange is te bereiken via de officiële Feyenoord Ticketshop. Daarnaast vind je op deze pagina meer informatie over de werking van het platform en de voorwaarden.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply