Nieuws

Feyenoord lanceert retroshirt Wereldbeker 1970

on

50 jaar nadat Feyenoord de Wereldbeker won, staat de club stil bij deze bijzondere mijlpaal. Het iconische groen-witte wedstrijdshirt dat destijds werd gedragen is vanaf nu verkrijgbaar in de online Feyenoord Fanshop en fysieke winkels.

Morgen (9 september) is het precies een halve eeuw geleden dat Feyenoord in de finale van de Wereldbeker tegen Estudiantes speelde. Het was een onvergetelijke dag voor onder anderen doelpuntenmaker Joop van Daele. In de zestigste minuut werd hij in de ploeg gebracht en nog geen vijf minuten later schoot hij van twintig meter afstand hard in de hoek van het goal van Estudiantes. Hierdoor werd er met 1-0 gewonnen en won Feyenoord als eerste Nederlandse club de Wereldbeker.

Het groen-witte shirt brengt je terug naar deze gloriejaren. Met de gouden beker afgebeeld op de borst en in de kleuren van de stad Rotterdam is het retroshirt een uniek limited edition-exemplaar. Wil jij zo’n exemplaar bemachtigen? Wees er dan snel bij en bestel in de online Feyenoord Fanshop of bezoek een van de fysieke winkels!

Bron: Feyenoord.nl

Foto’s: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login