Nieuws

Feyenoord lanceert retro kledinglijn

on

Feyenoord lanceert een exclusieve lijn van bekende shirts uit de clubhistorie. Vanaf vrijdag (vandaag) zijn in de Feyenoord Fanshops en in de Feyenoord Fanshop online replica’s verkrijgbaar van het merk COPA van onder meer het eerste shirt waarin Feyenoord bij oprichting speelde (onder de naam Wilhelmina), het eerste rood-witte shirt uit de clubgeschiedenis en het wedstrijdshirt waarin clubiconen als Coen Moulijn en Cor van der Gijp in de jaren zestig speelden. De retro shirts verschijnen in een eenmalige oplage, waardoor deze shirts ware collectors items zijn. Voor deze shirts geldt dus ook op = op. Bij succesvolle verkoop worden ook andere wedstrijdshirts uit het verleden uitgebracht.

Naast deze retro items gaan er nog drie printed T-shirts in de verkoop: een T-shirt met de Rotterdamse aanvoerdersband, een Feyenoord Babes T-shirt en een stijlvol casual T-shirt met een lichtmast van De Kuip erop.

Bekijk en bestel de volledige collectie op www.feyenoordfanshop.nl/retro

De Feyenoord retro-shirts, het trainingsjack en de printed shirts zijn daarnaast uiteraard verkrijgbaar in de vier Feyenoord Fanshops in Rotterdam.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_8649.PNG

You must be logged in to post a comment Login