Nieuws

Feyenoord krijgt concurrentie van Fc Twente, Ajax en Vitesse omtrent Armenteros

on

Vitesse ziet Samuel Armenteros van Heracles als één van de mogelijke opvolgers van Bony. De Zweedse spits is de laatste weken diverse keren bekeken, maar wordt ook begeerd door FC Twente en Ajax, terwijl Feyenoord-directeur Martin van Geel hem beschrijft als ‘een interessante speler’.

Zijn huidige club Heracles wil wel meewerken aan een transfer, omdat het contract van de aanvaller in de zomer afloopt. In dat geval zou hij transfervrij de deur uitlopen. Vitesse zou Armenteros ook willen inlijven als Bony blijft, omdat de Ivoriaan door de Afrika Cup hoe dan ook een aantal duels gaat missen.

Armenteros zelf zegt dat er nog geen aanbieding op tafel ligt. ‘Heracles zal in de winterstop misschien nog iets willen verdienen. De kans is groot dat ik volgend seizoen hoe dan ook ergens anders speel. Ik ben realistisch, FC Barcelona staat straks niet op de stoep. Eigenlijk wil ik een tussenstop maken bij een topclub in Nederland. Worden clubs als Vitesse, FC Twente en Feyenoord aan mij gelinkt? Daar wil ik liever niets over zeggen.’

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login