Nieuws

Feyenoord krijgt 17.500 kaarten voor Bekerfinale

on

AZ en Feyenoord zijn de finalisten van de TOTO KNVB Beker 2017/’18. Beide clubs krijgen voor de finale 17.500 kaarten. De overige toegangsbewijzen voor de eindstrijd op zondag 22 april (aftrap 18.00 uur) gaan naar onder andere maatschappelijke acties van de KNVB, Stadion Feijenoord en overige partners. Een overzicht van de verdeling van de tickets.

Dat 35.000 kaarten eerlijk verdeeld worden onder de fans van AZ en Feyenoord betekent dat het stadion voor 75 procent gevuld is met supporters die tickets via de clubs hebben gekocht. Het is gebruikelijk dat de overige kaarten bij diverse andere partijen worden verdeeld. Dit gebeurt op dezelfde manier als bij de thuiswedstrijden van clubs.

OVERIGE KAARTEN

Sponsoracties 10%

Sponsoren van de TOTO KNVB Beker, waaronder Amstel en TOTO, stellen via publieksacties kaartjes beschikbaar voor de bekerfinale. Deze kaarten zijn ook voor bestemd voor supporters van de finalisten.

KNVB 7%

Voor de organisatie van de TOTO KNVB Bekerfinale wordt ook een gelimiteerd aantal kaarten gereserveerd. Deze kaarten zijn onder meer voor journalisten, leveranciers, relaties van de KNVB en andere partijen die op de finaledag aanwezig zijn in De Kuip. Ook krijgt elke medewerker van de KNVB de mogelijkheid naar de wedstrijd te gaan. Een groot deel van die medewerkers is op die dag ook aan het werk om de TOTO KNVB Bekerfinale in goede banen te leiden.

Vrijwilligersacties 5%

De TOTO KNVB Bekerfinale is traditioneel een wedstrijd om vrijwilligers, die het hele seizoen het voetbal voor meer dan 1,2 miljoen leden van de KNVB mogelijk maken, in het zonnetje te zetten. Zo is een beperkt deel van de kaartjes beschikbaar gesteld voor scheidsrechters uit het amateurvoetbal.

Stadion Feijenoord 3%

Stadion Feijenoord is als gastheer ook betrokken bij de organisatie van de KNVB Bekerfinale. Voor relaties en aandeelhouders is een aantal kaarten gereserveerd.

Bron: KNVB.nl

You must be logged in to post a comment Login