Nieuws

Feyenoord: ‘Kom op tijd naar het stadion’

on

Feyenoord doet een beroep op alle bezoekers van de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo van zaterdagavond om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. In verband met de grote (verkeers)drukte adviseert Feyenoord supporters om vroeg van tevoren naar De Kuip te vertrekken.

Diverse werkzaamheden
Supporters die na de wedstrijd per auto via de Groeninx van Zoelenlaan rijden, kunnen niet de A38 op. Zij worden omgeleid via de Rotterdamse weg naar de A15. De toerit naar de A15 Barendrecht is afgesloten na 23.00 uur, hier geldt een omleiding via Barendrecht. Na 23.00 uur zijn er tevens werkzaamheden aan de Erasmusbrug, waardoor hier ook enige vertraging mogelijk is. Op de Spinozaweg is nog steeds maar één rijstrook open de stad uit richting de Vaanweg.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je dag- of seizoenkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23.

Gratis vervoer met bus en tram
Je wedstrijdticket is tevens het vervoerbewijs waarmee je drie uur voor en drie uur na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis met de trams en bussen van de RET kunt reizen.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. In verband met veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend op de plek te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft (bij vaste plaatskeuze). Bij vrije plaatskeuze geldt: schuif zo ver mogelijk door en gebruik de vrije stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een plezierige en succesvolle avond toe! Feyenoord tegen Heracles Almelo begint zaterdag om 19.45 uur. Het stadion is geopend vanaf 18.15 uur.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_6959.PNG

You must be logged in to post a comment Login