Nieuws

Feyenoord: ‘Kom op tijd naar het stadion’

on

De thuiswedstrijd van Feyenoord tegen PEC Zwolle van zaterdagavond is bijna volledig uitverkocht. Feyenoord doet daarom een beroep op alle bezoekers van dit duel om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. In verband met de grote (verkeers)drukte adviseert Feyenoord supporters om vroeg van tevoren naar De Kuip te vertrekken.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je dag- of seizoenkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Gratis reizen met RET
Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een seizoen- of wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. In verband met veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend op de plek te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft. Denk ook aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door. Neem uitsluitend plaats op de stoel waar je recht op hebt. Gebruik de stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een plezierige en succesvolle voetbalavond toe! Feyenoord tegen PEC Zwolle begint zaterdag om 19.45 uur. Het stadion is geopend vanaf 18.15 uur.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_6743.PNG

You must be logged in to post a comment Login