Nieuws

Feyenoord klaar voor reis naar Rusland

on

De selectie van Feyenoord heeft maandagochtend de laatste training op Nederlandse bodem afgewerkt in aanloop naar het Europese duel met FC Kuban Krasnodar. Een dag na de nipt verloren Klassieker tegen Ajax meldden negentien spelers zich op een regenachtig Varkenoord. De basisspelers van het competitieduel liepen uit, terwijl voor het overige deel van de groep onder meer een afrondoefening op het programma stond.

Hoewel een goed resultaat in Amsterdam uitbleef voor Feyenoord, biedt de manier waarop het elftal van trainer Ronald Koeman bleef strijden voor tenminste een punt perspectief voor de aankomende belangrijke week. De ploeg hoopt tegen Kuban Krasnodar, dat dit weekend onder toeziend oog van assistent-trainer Jean-Paul van Gastel met 1-0 onderuit ging tegen CSKA Moskou, een goede uitgangspositie te creëren voor de return in De Kuip van een week later.

De heenwedstrijd in de play-off ronde van de Europa League wordt donderdagavond om 20.00 uur lokale tijd (18.00 uur Nederlandse tijd) gespeeld in het Kuban Stadion. De selectie reist dinsdag naar Krasnodar, waar woensdag om 19.00 uur (17.00 uur Nederlandse tijd) een training in het stadion wordt afgewerkt.

Vrijdag reist de selectie terug naar Rotterdam om zich voor te bereiden op de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Het competitieduel wordt op zondag 25 augustus om 14.30 uur gespeeld in De Kuip.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login