Nieuws

‘Feyenoord kijkt naar tijdelijke komst van talentvolle Belg van Chelsea’

on

Feyenoord zou zich op huurbasis willen versterken met Charly Musonda junior. Dat stelt Voetbal International dinsdag. Het blad weet dat men in Rotterdam-Zuid kijkt naar de mogelijkheden om de pas zeventienjarige middenvelder te lenen van zijn Engelse werkgever.

Musonda is de jongste zoon van Charles Musonda senior, die in het verleden tien jaar voor Anderlecht uitkwam. Zijn oudere broers Lamisha en Tyka begonnen net als Charles junior in de jeugdopleiding van Paars-Wit, maar juni 2012 stapten ze gedrieën over naar de academie van Chelsea. Vijf maanden geleden verkocht Chelsea de oudste van de drie aan KV Mechelen, terwijl Tyka nog voor Chelsea Onder-21 speelt.

Charly junior zit ook in een jeugdelftal van the Blues. Als Chelsea hem ervaring wil laten opdoen op het hoogste niveau, zou Feyenoord geïnteresseerd zijn in zijn tijdelijke komst. Chelsea heeft de voorbije jaren al tal van spelers verhuurd aan Eredivisieclubs. Met name Vitesse kreeg al de nodige krachten over vanuit Londen, maar ook NAC Breda, Roda JC en ADO Den Haag huurden al spelers van Chelsea.

Bron: Voetbalzone.nl

20140708-130425-47065862.jpg

You must be logged in to post a comment Login