Nieuws

FEYENOORD KIEST OPNIEUW VOOR TRAININGSKAMP IN OOSTENRIJK

on

Feyenoord gaat deze zomer wederom op trainingskamp in Oostenrijk. Ter voorbereiding op het seizoen 2017-2018 zal de selectie van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst van 18 t/m 23 juli verblijven en trainen in Schruns, een plaatsje in het westen van het land niet ver van de Zwitserse grens. Ook de afgelopen twee jaar bereidde Feyenoord zich in Oostenrijk voor op een nieuw seizoen.
.

Feyenoord vertrekt op dinsdag 18 juli naar Oostenrijk, twee dagen na de Open Dag in De Kuip. Op zondag 23 juli keert de landskampioen terug in Rotterdam. Meer informatie over het programma van het trainingskamp en de toegankelijkheid van de trainingen voor supporters wordt zodra bekend gecommuniceerd via de officiële clubkanalen.

.

Het trainingskamp in Oostenrijk wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen SC Freiburg op zaterdag 22 juli. Nadere informatie over de locatie en aanvangstijd van dit vriendschappelijke duel met de Duitse club, die afgelopen seizoen als zevende eindigde in de Bundesliga, volgt eveneens via deze website en de social mediakanalen van Feyenoord.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login