Nieuws

Feyenoord kent tegenstander KNVB Beker als het van Fortuna Sittard wint

on

Feyenoord weet na vanavond wie het in de kwartfinales in de strijd om de Beker kan treffen wanneer het aanstaande dinsdag van Fortuna Sittard zou weten te winnen.

Sc Heerenveen heeft zich vanavond in een ware bekerthriller ten koste van Willem II weten te plaatsen voor de kwartfinalewedstrijd in de strijd om de KNVB Beker.

Afgelopen dinsdag werd de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord in de 63e minuut gestaakt wegens dichte mist. De tussenstand was op dat moment 1-1.

Aankomende dinsdag 28 januari reist de ploeg van Dick Advocaat wederom af naar Sittard om het restant van de wedstrijd uit te spelen. Bij een eventuele winst op de Limburgers spelen de Rotterdammers op 11, 12 of 13 februari tegen Sc Heerenveen.

In de bekercompetitie 2019-2020 zou dit de tweede keer kunnen zijn dat we voor de KNVB Beker naar Friesland afreizen. In de tweede ronde die gespeeld werd op 19 december jl. speelde Feyenoord in Leeuwarden tegen Cambuur en won het met 1-2 van de Friezen.

Feyenoord speelt komende dinsdag vanaf 20:00u nog 27 minuten tegen Fortuna en moet de 1-1 tussenstand proberen goed te maken om verlenging en eventuele penalty’s proberen te voorkomen.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login