Nieuws

Feyenoord kan zaterdag eerste prijs van het seizoen veroveren

on

Feyenoord kan zaterdag tegen Vitesse direct de eerste prijs van het seizoen veroveren: de Johan Cruijff Schaal. Slaagt de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst erin om de prijs te veroveren, dan mag het een gloednieuwe schaal in ontvangst nemen. De KNVB heeft namelijk een nieuw ontwerp laten maken.

De nieuwe Johan Cruijff Schaal is gemaakt door tingieterij ’t Oude Ambacht uit Alphen, naar een ontwerp van designer Floor Wesseling. Als subtiel eerbetoon aan Cruijff telt de schaal veertien hoeken. Daarmee onderscheidt de nieuwe schaal zich direct ook van de schaal die de landskampioen krijgt.

Daarnaast is in de schaal de beeltenis van Johan Cruijff verwerkt, evenals de clubnamen van Feyenoord en Vitesse en de editie (nummer 22). Ook heeft de KNVB een nieuw logo laten ontwikkelen voor de Johan Cruijff Schaal.

Kaartverkoop Johan Cruijff Schaal
Steun jij Feyenoord in de jacht op de eerste prijs van het seizoen? Kaarten voor de Johan Cruijff Schaal zijn in de vrije verkoop verkrijgbaar vanaf 17 euro per stuk. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop. Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login