Nieuws

Feyenoord kan voor ruim 10 miljoen nieuwe spelers halen

on

Feyenoord verkocht deze zomer vooral spelers, maar het is de bedoeling dat de Rotterdamse club ook zelf nog de transfermarkt op zal gaan. Technisch directeur Martin van Geel heeft overlegd met trainer Fred Rutten, die versterkingen wil, en er kan ruim tien miljoen euro geïnvesteerd worden.

Volgens De Telegraaf wordt dat bedrag, ongeveer een derde van wat er aan inkomsten binnen is gekomen, gereserveerd voor aanwinsten van Ruttens selectie. Daarbij weigert Feyenoord overigens om nieuwelingen meer te betalen dan het eigen salarisplafond toestaat. Van Geel erkent dat vleugelaanvaller Héctor Villalba van het Argentijnse San Lorenzo een serieuze gegadigde is om naar De Kuip te komen.

“We hebben de kandidaten voor de versterking in beeld en zullen op korte termijn knopen doorhakken”, geeft de beleidsbepaler aan. De twintigjarige Villalba zou ongeveer drie miljoen euro moeten kosten. Van Geel benadrukte voorts dat verdediger Stefan de Vrij de enige spelers is die deze transferperiode nog verkocht mag worden, nadat eerder verdediger Bruno Martins Indi, rechtsback Daryl Janmaat en spits Graziano Pellè al vertrokken.

Bron: voetbalzone.nl

20140728-085030-31830867.jpg

You must be logged in to post a comment Login