Nieuws

Feyenoord kan streep zetten door komst Zapata

on

Feyenoord hoeft niet meer te denken dat het Duvan Zapata binnenkort kan verwelkomen als nieuwe spits. De Colombiaan in dienst van Napoli stond nadrukkelijk in de belangstelling en technisch directeur Martin van Geel was naar Italië gevlogen om te onderhandelen. Toch zal Zapata niet naar Nederland komen.

Bij Napoli staat Rafael Benítez aan het roer en hij zou hebben laten weten dat Zapata niet mag vertrekken bij de Italiaanse club, zo meldt Il Mattino. De aanvaller zal komend seizoen gewoon deel uit maken van de selectie van Napoli en mag niet worden verhuurd of verkocht.

Dat Zapata niet komt is een flinke streep door de rekening van Feyenoord. De Rotterdammers zijn al tijden op zoek naar een waardige opvolger van Graziano Pellè, die naar Southampton vertrok. Voorlopig zal Feyenoord het dus moeten doen met Mitchell te Vrede, die zondag de winnende maakte tegen ADO Den Haag (0-1).

Gerucht
Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. soccernews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.
Feyenoord moet Te Vrede de kans geven

Bron: Soccernews.nl

IMG_7850.PNG

You must be logged in to post a comment Login