Nieuws

‘Feyenoord kan Kazim voor zes miljoen euro doorverkopen’ 

on

Colin Kazim-Richards werd vorige week vastgelegd door Feyenoord. De Rotterdammers deden dat waarschijnlijk met voorbedachten rade, want volgens een Turks boulevardmedium kan de spits nu al worden doorverkocht voor liefst zes miljoen euro.

Feyenoord lichtte een optie in het huurcontract van Kazim, die van Bursaspor werd gehuurd, waardoor Kazim transfervrij werd overgenomen en tot medio 2017 vastligt. Desondanks blijft Feyenoord volop bezig met het binnenhalen van een extra spits, naast Dirk Kuyt en Kazim. Dat duidt erop dat Kazim mogelijk mag vertrekken uit Rotterdam.

Het Turkse boulevardmedium Hurriyet komt dinsdag met het gerucht dat er serieuze belangstelling uit de Serie A is voor de Turkse aanvaller. Er zou een bod van circa zes miljoen euro op tafel liggen voor Kazim. De spits heeft zelf al zijn ‘jawoord’ gegeven aan de club, die niet bij naam wordt genoemd. Het is echter allesbehalve zeker dat Feyenoord wil meewerken, omdat de club volgens technisch directeur Martin van Geel ‘geen handelshuis’ is.

Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login