Nieuws

Feyenoord kan Clasie wellicht zonder te betalen overnemen

on

Jaap Stam heeft al een aantal namen op zijn verlanglijstje gezet voor komend seizoen bij Feyenoord. De toekomstig trainer van de Rotterdammers wil onder meer Younes Namli meenemen bij PEC Zwolle vandaan, meldt Voetbal International.

Namli is een van de smaakmakers in Overijssel en was dit seizoen in 29 duels in de Eredivisie goed voor vier doelpunten en zeven assists. Hoewel de 24-jarige aanvallende middenvelder nog een contract voor één jaar heeft, kunnen er ‘in feite snel zaken worden gedaan’. De vraag is echter wie dit moet oppakken voor Feyenoord, aangezien technisch directeur Martin van Geel vertrekt.

Van Geel ‘handelt de lopende zaken af en zal niet over zijn graf heen willen regeren’, schrijft VI. Daarmee is in De Kuip een vreemde patstelling ontstaan. Daarbij wordt vooral naar elkaar gekeken en niemand neemt beslissingen. Het weekblad meldde al dat de naam van AZ-directeur Robert Eenhoorn veelvuldig valt bij Feyenoord. Voor hem is mogelijk een belangrijke rol weggelegd.

De toekomst van Jordy Clasie is ook nog ongewis. De kans is groot dat Southampton bereid is om mee te werken aan een vertrek, aangezien de middenvelder een miljoenensalaris opstrijkt. Feyenoord heeft geen geld en kan Clasie wellicht zonder een euro te betalen overnemen. Of de club met hem door wil en wie daar over beslist, is echter de vraag.

Bron: voetbalprimeur.nl.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login