Feyenoordinbeeld

‘Feyenoord kan bod van 18 miljoen verwachten op Karsdorp’

on

Rick Karsdorp wordt door Britse media gelinkt aan een toptransfer. Volgens boulevardkrant The Daily Mirror zingt de naam van de Feyenoord-back rond bij Manchester United. Het prijskaartje van Karsdorp: ongeveer achttien miljoen euro. .

United-manager José Mourinho verkondigde deze week dat hij niet van plan is om in januari de transfermarkt op te gaan, maar achter de schermen zijn er wel degelijk plannen gesmeden. Mourinho zoekt naar een concurrent voor rechtsback Antonio Valencia en hij heeft zijn oog laten vallen op de 21-jarige Karsdorp. De rechtsback beleeft een topseizoen bij Feyenoord. Eerder dit jaar maakte hij zijn debuut in het Nederlands elftal. 

.

Of Feyenoord bereid is om tijdens de winterstop mee te werken aan een vertrek van Karsdorp, is zeer de vraag. De Rotterdamse grootmacht is lijstaanvoerder in de Eredivisie, kroonde zich zaterdag tot winterkampioen en wil koste wat kost de eerste landstitel sinds 1999 veroveren. Uitblinker Karsdorp is een belangrijke schakel in het team van trainer Giovanni van Bronckhorst.

.

United gaat tóch een poging wagen in januari, weet The Daily Mirror, maar de Premier League-grootmacht heeft geduld: als een transfer op korte termijn niet mogelijk is, dan waagt men in de zomer een nieuwe poging. Karsdorp werd eerder dit jaar ook al gelinkt aan onder meer SSC Napoli en AC Milan. 

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login