Nieuws

FEYENOORD: JAAP STAM NIEUWE HOOFDTRAINER

on

Jaap Stam is vanaf 1 juni 2019 de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord. De 46-jarige Stam volgt dan Giovanni van Bronckhorst op, die eind januari bekendmaakte na afloop van het huidige seizoen te stoppen. Stam en Feyenoord zijn een contract voor twee jaar overeengekomen. 

Sinds begin van dit kalenderjaar is Jaap Stam werkzaam als hoofdtrainer van PEC Zwolle. Nadat Feyenoord onlangs haar interesse kenbaar had gemaakt, bereikte Feyenoord vandaag overeenstemming met zowel de oud-international als de Zwolse club. Stam is vereerd met de kans die hem geboden wordt bij Feyenoord: ‘Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij PEC Zwolle, maar voor elke ambitieuze trainer geldt dat als de kans zich voordoet om bij een club als Feyenoord te gaan werken, je daar heel serieus over gaat nadenken’, aldus Stam. 

Stam vereerd met kans bij Feyenoord
Stam: ‘Na goede en open gesprekken met Martin van Geel over de mogelijkheden en onmogelijkheden bij Feyenoord, kwam ik er snel achter dat ik vol voor deze kans wil gaan. Ik ben PEC Zwolle dankbaar voor het feit dat zij begrip hebben voor mijn ambities en er snel zijn uitgekomen met Feyenoord’, aldus Stam.

De oud-verdediger geeft aan ‘er ontzettend naar uit te kijken om straks aan de slag te gaan in Rotterdam. Uiteraard, zou ik zeggen. Maar de komende maanden ga ik er eerst nog alles aan doen om met de spelers en de staf het seizoen bij PEC Zwolle goed en succesvol af te sluiten. Daar zal de komende tijd voor mij echt de focus op liggen.’

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login