Nieuws

Feyenoord is klaar op transfermarkt

on

Feyenoord is na het vertrek van Ruud Vormer klaar op de transfermarkt. Dat stelt technisch directeur Martin van Geel, die een ongekend drukke zomer achter de rug heeft.

“Er gebeurt nu niets meer”, laat Van Geel desgevraagd weten aan Voetbal International. Dat betekent dat Bas Dost niet naar De Kuip komt. De spits van VfL Wolfsburg stond wekenlang bovenaan het verlanglijstje van Feyenoord, maar het verschil tussen vraag en aanbod is te groot. Elvis Manu, Colin Kazim-Richards en Mitchell te Vrede mogen strijden om een plek in de punt van de aanval.

Met nog twee uur te gaan in de transferperiode heeft Feyenoord de gelederen gesloten. Ruud Vormer werd op de slotdag verkocht aan Club Brugge, terwijl Warner Hahn en Joey Sleegers zijn verhuurd aan respectievelijk PEC Zwolle en FC Eindhoven.

Eerder deed de club voor ettelijke miljoenen afstand van Graziano Pellè, Stefan de Vrij, Daryl Janmaat en Bruno Martins Indi. Karim El Ahmadi, Kenneth Vermeer, Bilal Basacikoglu, Jens Toornstra, Luke Wilkshire en Khalid Boulahrouz kwamen naar Rotterdam-Zuid.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_5266.PNG

You must be logged in to post a comment Login