Nieuws

“Feyenoord is een degradatiekandidaat, ze laten helemaal niets zien”

on

Rob Jacobs is van mening dat Feyenoord moet gaan vrezen voor degradatie. De aanvallers van de Rotterdammers zijn niet in goede doen en lijken het doel van de tegenpartij niet meer te kunnen vinden. De oud-speler maakt zich dan ook zorgen, zo gaf hij na afloop van de KNVB-bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (2-0) aan.

“Feyenoord laat helemaal niets zien. Feyenoord is een degradatiekandidaat. En dat is geloof ik niet de bedoeling. Ze hebben gezegd dat ze voor het kampioenschap gaan. Op basis van wat? Dat kan niet, dat bestaat niet”, zo vroeg Jacobs zich af in gesprek met RTV Rijnmond.

De voormalig voetballer denkt dat Feyenoord serieus rekening moet gaan houden met degradatie. “Feyenoord moet zich zorgen maken om niet te degraderen. Niemand is in staat om een goal te maken”, vervolgde Jacobs, die tevens niet te spreken is over het aankoopbeleid van technisch directeur Martin van Geel. “Als er drie verdedigers vertrekken en er worden mensen bijgehaald die totaal niets toevoegen aan dit Feyenoord… Sterker nog, in het amateurvoetbal lopen er betere spelers.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_7856.PNG

You must be logged in to post a comment Login