Nieuws

‘Feyenoord is druk op zoek naar een spits en buitenspeler’ 

on

Feyenoord is druk op zoek naar versterkingen en wil zowel een spits als buitenspeler naar de club halen. De Rotterdammers willen weer meedoen om de titel en denken met twee aanvallende versterkingen een stap te kunnen maken..

“We kijken om ons heen”, laat Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst weten in Voetbal International. “We hebben wel in ons hoofd wat we willen.” Als spelers van Feyenoord worden weggekocht, is de club genoodzaakt om naast een spits en aanvaller ook voor de betreffende positie wellicht een nieuwe speler aan te trekken.

.

Het is nog wel de vraag of Martin van Geel, nu technisch directeur, de gehele selectie gaat vormgeven. Hij wordt namelijk niet gesteund door de voltallige raad van commissarissen. Een vaste groep met invloedrijke aandeelhouders heeft het vertrouwen in Van Geel al opgezegd. Zij zijn verenigd in de Vrienden van Feyenoord (VvF).

.

In de komende periode vinden evaluaties plaats, waaronder één tussen de rvc en directie van de club. Twee commissarissen zijn tegen hem, terwijl volgens VI ook 49 procent van de aandeelhouders tégen is. Van Geel krijgt geen dikke portemonnee van de investeerders en moet dus eerst verkopen.

.

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login