Feyenoordinbeeld

Feyenoord in juli naar Oostenijk op trainingskamp

on

Evenals vorig jaar gaat Feyenoord komende zomer op trainingskamp naar Oostenrijk. De selectie van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst zal van maandag 11 juli tot en met zaterdag 16 juli verblijven in Bad Waltersdorf, een plaats in de nabijheid van Graz.
.

De trainingen die Feyenoord in Oostenrijk afwerkt, zullen grotendeels besloten zijn voor pers en publiek. Zodoende kan het team in alle rust verder toewerken naar de start van het seizoen 2016-2017, dat voor Feyenoord officieel van start gaat met het duel om de Johan Cruijff Schaal op zondag 31 juli. Informatie over de toegankelijkheid van de trainingen wordt zodra bekend gecommuniceerd via deze website en het officiële Twitter-kanaal van de club.

.

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen zal Feyenoord in Oostenrijk ook twee oefenwedstrijden spelen, welke toegankelijk zijn voor publiek. Een van deze wedstrijden is tegen het Belgische Anderlecht. De tweede tegenstander is op dit moment nog niet bekend. Nadere informatie over de data, locatie en aanvangstijd van de vriendschappelijke duels tijdens het trainingskamp volgt eveneens via deze website en het Twitter-kanaal.

.

Met het trainingskamp in Oostenrijk krijgt de voorbereiding van Feyenoord op het nieuwe seizoen steeds verder vorm. Op zondag 26 juni (12:00 uur) werkt de selectie in De Kuip de eerste training af, waarna op zaterdag 2 juli de eerste oefenwedstrijd volgt (uit tegen RKSV Driel). Rijnsburgse Boys is op zaterdag 9 juli de tweede tegenstander van de oefencampagne.

.

Een dag na terugkomst uit Oostenrijk staat de Open Dag 2016 op het programma. Meer informatie over (het programma van) dit grootse Feyenoord-evenement is te vinden op www.feyenoord.nl/opendag.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login