Nieuws

Feyenoord in voorbereiding voor zes wedstrijden in achttien dagen

on

Feyenoord is maandagochtend op Varkenoord begonnen aan een nieuwe trainingsweek. Daarmee is voor het team van trainer Giovanni van Bronckhorst de voorbereiding van start gegaan op een drukke maand, waarin zes wedstrijden op het programma staan.

Zonder de nog afwezige internationals bestond de selectie uit in totaal achttien spelers, voor wie de training begon met enkele loopoefeningen onder leiding van fysieke trainer Arno Philips. Later volgde een partijspel zonder de keepers, die onder handen werden genomen door keeperstrainer Khalid Benlahsen. De herstellende Bart Nieuwkoop trainde individueel met fysiotherapeut Stijn Vandenbroucke.

Zes wedstrijden in achttien dagen

De serie van zes wedstrijden in achttien dagen gaat komende zaterdag van start in Almelo, waar Feyenoord het vanaf 18:30 uur in het Polman Stadion opneemt tegen Heracles. Een week later speelt Feyenoord de eerste topper van het seizoen, op zondag 17 september in Eindhoven tegen PSV. De enige thuiswedstrijd in competitieverband deze maand is tegen NAC Breda, op zaterdag 23 september.

Champions League

September is tevens de maand waarop Feyenoord haar langverwachte rentree maakt in de Champions League. Volgende week woensdag komt Manchester City naar De Kuip (13 september om 20:45 uur), terwijl het team van Van Bronckhorst de maand afsluit met een uitwedstrijd tegen SSC Napoli. Feyenoord begint deze maand ook aan het toernooi om de KNVB Beker, met de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op woensdag 20 september.

Trainingsschema

De voorbereiding op Heracles Almelo-uit en de daaropvolgende serie wedstrijden gaat dinsdagochtend verder, met een openbare training op Varkenoord (aanvang 10:30 uur). Woensdag heeft de selectie een rustdag, waarna donderdag en vrijdag nog twee besloten trainingen op het programma staan.

Foto’s: Feyenoord.nl

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login