Nieuws

Feyenoord in kleine groepjes weer van start (fotoverslag)

on

Anderhalve maand na de laatste groepstraining heeft de selectie van Feyenoord zich weer gemeld op 1908. Afgelopen vrijdag zijn de trainingen voorzichtig weer opgestart, nadat dit wekenlang niet mogelijk was als gevolg van de coronacrisis. Volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid wordt verdeeld over de dag in kleine groepjes getraind.

Het deed de Feyenoorders zichtbaar goed om hun ploeggenoten weer in levenden lijve te zien en eindelijk weer op het veld te mogen staan. Tijdens de voetballoze periode bleven zij via digitale trainingssessie wel met elkaar in contact, maar samen met een bal trainen was er de afgelopen tijd niet bij.

Nu Feyenoord de draad, volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid, weer oppakt, is dit weer mogelijk. De trainingsvormen zijn zo uitgezet dat de spelers de anderhalve meter afstand van elkaar te allen tijde kunnen bewaren. De trainingen zijn er in eerste instantie op gericht om de conditie op peil te krijgen.

Deze week keerden daarnaast drie spelers vroegtijdig terug op 1908. De huurlingen Bart Nieuwkoop (Willem II), Wouter Burger (Excelsior) en Crysencio Summerville (ADO Den Haag) kregen toestemming om de training in Rotterdam te hervatten en kwamen samen om weer wat trainingsarbeid op gras te verrichten.

Bron: Feyenoord.nl

Foto’s: Feyenoord.nl

. . . . . . . . . . . .

You must be logged in to post a comment Login