Feyenoordinbeeld

FEYENOORD IN ARNHEM GESTEUND DOOR 1.200 SUPPORTERS

on

Feyenoord kan donderdagavond in de kwartfinale van de KNVB Beker rekenen op de steun van een vol uitvak. 1.200 supporters moedigen de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst aan in de GelreDome, waar Vitesse de volgende horde is op weg naar nieuw bekersucces.
.

Het is de eerste keer dit seizoen dat Feyenoord een uitduel speelt in het bekertoernooi. Ook vorig jaar speelde de ploeg in de kwartfinales een uitwedstrijd. Op bezoek bij Roda JC Kerkrade zag een vol uitvak destijds hoe Eric Botteghin Feyenoord in de verlenging naar de halve finales kopte.

.

Zit jij donderdagavond niet in het uitvak van de GelreDome? Volg alles rondom de wedstrijd via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram (hashtag #vitfey) óf via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn. De wedstrijd wordt tevens live uitgezonden op kanaal 1 van FOX Sports, terwijl RTV Rijnmond live radioverslag zal doen. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login