Nieuws

Feyenoord houdt vast aan vraagprijs van 12 miljoen voor Clasie

on

De onderhandelingen tussen Feyenoord en FC Porto over een transfer van Jordy Clasie zijn vastgelopen. Dat meldt RTV Rijnmond zondagavond. Volgens de regionale omroep lijkt de Portugese topclub niet te voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord. De kans op een langer verblijf van Clasie in Rotterdam is daarom groter geworden.

Volgens berichten uit Portugal heeft Porto circa negen miljoen euro geboden voor de aanvoerder van Feyenoord. De Eredivisionist wil echter minimaal twaalf miljoen euro ontvangen, meldt RTV Rijnmond. Feyenoord heeft niet de noodzaak om Clasie te verkopen. De vicekampioen raakte sterkhouders Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat, Graziano Pellè en Stefan de Vrij al kwijt en hoopt Clasie in principe binnenboord te houden.

De Oranje-international, die vrijdag ontbrak tegen sc Heerenveen vanwege een hamstringblessure, heeft echter meerdere opties. Eerder op de avond meldde clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International namelijk dat Porto niet de enige geïnteresseerde partij is. Overigens was Hakim Ziyech de topkandidaat om Clasie eventueel te vervangen, maar hij koos voor FC Twente.

Bron: Soccernews.nl

IMG_6944.PNG

You must be logged in to post a comment Login