Feyenoordinbeeld

Feyenoord hoopt komende week kaartverkoop te hervatten 

on

Feyenoord komt maandag met meer informatie over de hervatting van de kaartverkoop voor de Europese thuiswedstrijden. Zaterdag klapte het ticketsysteem er al snel uit en konden de met smart wachtende fans geen kaarten bestellen. Mediamanager Raymond Salomon betreurt de storing.
.

“Binnen no-time lag het ticketsysteem eruit en dat is frustrerend. Het is te hopen dat onze ticketpartner dit snel oplost”, aldus Salomon. Wanneer de 32.000 seizoenkaarthouders van Feyenoord dan eindelijk de tickets kunnen kopen is nog onduidelijk. “We zijn voorzichtig met het communiceren van een nieuwe datum. Natuurlijk hopen we zo snel mogelijk, maar dan moet de boel wel op orde zijn.”

.

Er is dus werk aan de winkel voor Eventim, dat volgens Salomon ook de kaartverkoop voor enkele andere grote Europese clubs doet. “We zijn dit seizoen overgestapt, maar deze vuurdoop was niet geslaagd”, aldus de mediamanager. Maandag komt Feyenoord dus met meer informatie over de hervatting. “Maar dat er die dag al kaarten kunnen worden gekocht lijkt me sterk. Ergens in de loop van aankomende week is logischer”, verklaart Salomon.

.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login