Nieuws

Feyenoord hoeft nog niet te vrezen voor vertrek Martins Indi

on

Feyenoord hoeft voorlopig nog niet te vrezen voor een vertrek van Bruno Martins Indi. De sterke verdediger van Oranje zou zich op het WK in Brazilië in de kijker hebben gespeeld bij FC Porto.

Porto meldde zich naar verluidt deze week officieel in Rotterdam voor Martins Indi. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, spreekt dat echter tegen in gesprek met RTV Rijnmond. Volgens hem is de sluimerende interesse uit Portugal nog niet concreet geworden.

Martins Indi, wiens wortels in Portugal liggen, zou wel openstaan voor een stap hogerop. Porto raakte overtuigd van de verdediger na zijn sterke optreden tegen de Spaanse spits Diego Costa. Ook in de eerste helft tegen Australië beviel hij uitstekend. Martins Indi moest in die wedstrijd het veld ruimen met een lichte hersenschudding (foto).

Van Geel zegt dat er niets te melden is over de toekomst van Martins Indi en hetzelfde geldt voor andere spelers van Feyenoord. De laatste weken is er geen enkel concreet bod binnengekomen op één van de spelers van Feyenoord, waaronder Daryl Janmaat en Stefan de Vrij, meldt de technisch directeur.

Bron: voetbalprimeur.nl

20140622-175050-64250095.jpg

You must be logged in to post a comment Login