Nieuws

Feyenoord hervat vrijdag 3 januari de training

on

De selectie van Feyenoord hervat aankomende vrijdag 3 januari de training na de winterstop, ter voorbereiding op de tweede helft van het seizoen. De eerste oefensessie van het nieuwe jaar is openbaar en begint om 10.30 uur op Varkenoord.

Voor de ploeg van trainer Ronald Koeman staat twee dagen na de eerste training de eerste oefenwedstrijd van 2014 op het programma. In de eigen Kuip neemt Feyenoord het op zondag 5 januari op tegen stadgenoot Excelsior. Met deze benefietwedstrijd wordt de aftrap verricht van het jubileumjaar van de stichting Daniel den Hoed, die honderd jaar bestaat. Het duel tussen beide Rotterdamse clubs begint om 14.30 uur.

Direct na afloop van de vriendschappelijke wedstrijd kan de selectie zich opmaken voor het trainingskamp naar Marbella. Spelers en staf vertrekken maandag 6 januari naar de Spaanse badplaats, om zich daar verder voor te bereiden op de tweede helft van het seizoen. Feyenoord keert op zondag 12 januari terug in Rotterdam, waarna de ploeg op zondag 19 januari de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

Voor de benefietwedstrijd tegen Excelsior zijn nog kaarten verkrijgbaar. Wil jij naar de Rotterdamse derby en daarmee onderzoek naar kanker in het Erasmus MC steunen? Bestel dan snel een kaart via www.feyenoord.nl/tickets. Alle kaarten voor de derby kosten 7,50 euro per stuk. De volledige opbrengst van de wedstrijd is bestemd voor kankeronderzoek.

Bron: Feyenoord.nl

20140101-143200.jpg

You must be logged in to post a comment Login